Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan lehetek profi (képesíté...

Hogyan lehetek profi (képesítéssel is rendelkező, okleveles) szakács?

Figyelt kérdés
Meguntam az eddigi munkám. Nagyon szeretnék profi szakács lenni, mert nagyon szeretek főzni, és jó is vagyok benne. Szeretnék ehhez megfelelő képzettséget is szerezni, oklevéllel, vagy képesítést és tudást igazoló papírral. Időm és pénzem most van rá. Várom a tippeket, ötleteket, képzések neveit, stb. (30F) Előre is köszönöm :)

2020. júl. 7. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Tudom, hogy nem fogsz rám hallgatni, de nem megyek el a kérdés mellett, mert hátha mégis, és megmenthetem az életedet: ne csináld!
2020. júl. 7. 15:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy ijedős ember. A legtöbb munkához idő és kitartás kell, mielőtt az ember igazán befut és megtérül a befektetett idő. Azt is hallottam, hogy ahhoz hogy jól kereső szakács legyek, a belem is ki kell dolgoznom, viszont értékesítőként is kidolgoztam a belem, jól is keresek vele, csak szimplán váltanék már. A munkától nem félek ;)
2020. júl. 7. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert ehhez idő és kitartás kell, hanem mert nem lesz se életed, se egészséges tested. Ez a munka kikészít. Anyagilag mondjuk jól kereshetsz, de a családoddal sosem vagy, és 50 évesen olyan leszel, mint egy 70 éves. Sajnos tapasztalatból mondom.
2020. júl. 7. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte véleményt, viszont továbbiakban a többi emberhez fordulok újra. Ki mit tud ajánlani?
2020. júl. 7. 15:51
 5/9 anonim válasza:

Szia.

A Gourmand iskola indít INGYENES okj szakács tanfolyamot.

Én is jelentkeztem.

[link]

2020. júl. 20. 20:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves tőled, hogy segíteni szerettél volna, de amit linkeltél egyáltalán nem ingyenes sajnos :D
2020. aug. 2. 12:00
 7/9 anonim válasza:

Rá néztem a linkre, és tényleg.

Hívd fel őket szerintem. Én egy hónapja személyesen voltam ott jelentkezni,esti szakács képzésre. Két éves, és ingyenes. Jópáran jöttek jelentkezni cukrász képzésre is.

Ami érdekes az az hogy szakács fizetőst nem is akartak indítani...

2020. aug. 3. 23:49
 8/9 anonim válasza:

Felhívtam a sulit.

Azért nincsen kint már a honlapjukon, mert be telt.

2020. aug. 4. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Felnőttképzést is biztosító szakmunkásképző iskolákat telefonálj végig. Sok helyen még ösztöndíj is jár a képzéshez. Ha tényleg érdekel és szereted is csinálni, ne hagyd magad lebeszélni. Általában a hétfőtől péntekig napi 8 órában dolgozó emberek szoktak értetlenkedni, és ez persze érthető is a részükről, de ha eddig sem ilyen volt a munkaidőd, akkor ebből a szempontból nem lesz nagy váltás az életedben.
2021. nov. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!