Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 500-1000 helyezett egyetemeket...

500-1000 helyezett egyetemeket itt miért oltogatnak?30000 iskolából azért egy 1000.hely egyáltalán nem rossz

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Miért foglalkozol ilyen szinten mások véleményével?
2020. júl. 7. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Az egészet az váltotta ki, amikor valaki “top” egyetemnek nevezte a BME-t, illetve amikor hencegnek a Corvinusosok, hogy ez mennyire top egyetem. Ők lettek kissé helyrebillentve egy kis realitásérzékkel.
2020. júl. 7. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint az az 1, max. 2 Corvinusos, aki épp itt tölti az idejét? :D Nincs ám itt akkora tömeg :D 1-2 hétig válaszolsz egy kategóriában napi 5 kérdésre és már top1-es vagy a listán :D vagyunk itt kb. 20-an. :))
2020. júl. 7. 15:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Csak azért mert nekem ez annyira furcsa

Tényleg bocsi és akinek nem inge ne vegye magára de én nem tudom elképzelni,hogy minden itt kommentelő top100-as egyetemre járt+szerintem azért kb 30ezerből egy top1000 egyáltalán nem rossz

Tényleg nem azért csak egyszerűen nem értem :D

2020. júl. 7. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Hétköznap munkaidő van. SZerinted kik vannak itt? :D
2020. júl. 7. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös xD
2020. júl. 7. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem rossz, de nem is annyira jó, mint be van állítva. Jogosan akad ki az ember, ha azt látja, hogy a magyar egyetemek istenítve vannak, pedig nincs mire föl.
2020. júl. 8. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:

5. "Hétköznap munkaidő van. SZerinted kik vannak itt? :D"

Szerintem nagyrészt dolgozó emberek, akik unják a munkájukat, vagy itt szocializálódnak a kollégáik helyett. :D

Személyemben pl. Németországban dolgozó menedzser. De van itt még osztályvezető nagyobb cégektől, dolgozó mérnökök, gyakorló orvosok többen is. :D

2020. júl. 8. 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:

8-as viszont nagyon sok a kamus is

Pl olvasgattam itt

Van egy faszi aki azt állítja,hogy évtizedek óta Amerikában él azt mindennap magyar idő szerint reggel 8-kor ír

Vagy van egy Tuvalu mániás stb

Rengeteg a kamu is

2020. júl. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!