Sportedző OKJ-hez kell bármilyen szintű tapasztalat az adott sportágban?
Természetesen, ha valaki ilyen képzésen akar résztvenni akkor űzi az adott sportot, amiben edző akar lenni, csak nem tudtam hogy tegyem fel a kérdést máshogy.
Szóval, esti- vagy nappali képzéses OKJ-re gondoltam itt (a fizetőseken, felnőttképzésben 1-2 év igazolható sportolói múltat kérnek). Az ingyenes képzés leírásaiban viszont sehol nem találtam, hogy van-e ilyen követelmény.
A kosárlabda edző képzés érdekelne. Nem vagyok benne semmilyen egyesületben (elvileg ez nem probléma) és profi játékos sem vagyok. Szeretek játszani, de csak a suliban vagy máshol játszottam. A sulim nem volt épp a sportolók paradicsoma, tehát rendes csapatom se volt soha. (Kb 2 évig játszottam csapatban és versenyeken is voltunk, de ez 5-6-ikban volt, szóval úgy gondolom, hogy ez nem számít. Ráadásul nem volt túl jó se az edző, se a csapat ☹ ). Mennyire jelent ez hátrányt vagy egyáltalán elkezdhetem így a képzést?
Remélem valaki tud válaszolni🙂
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!