Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kisgyermeknevelő és gondozó...

Kisgyermeknevelő és gondozó okj-hoz pályaalkalmassági vizsgálat miből állhat?

Figyelt kérdés
Beiratkozáshoz szükséges, körülbelül mire számítsak?

2020. júl. 2. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Most talaltam ra a kérdésedre, de aki esetleg ide tevedne leirom pontosan hogy mibol allt nekem tavaly:

-egy alap orvosi vizsgálat amit vagy a helyi iskolaorvos, vagy pedig egy sztk-s orvos vegzi. Ebbe beletartozott hogy meghallgattak, a latasomat neztek, gerincemet, ileltve feltettek kulonbozo kerdeseket az en es a csaladom egeszsegevel kapcsolatban. Sulyt es magassagot nem mertek, csak megkerdeztek. De ezeket szerintem orvosa vallogatja. Itt kaptam egy papirt arrol, hogy alkalmas vagyok kisgyermeknevelonek.

Szukseg lesz meg 3 vizsgalatra ami a lues vizsgálat, tudoszuro es a szeklet vizsgalat. Ezeket mind magan uton kelett elinteznem. Elég draga volt sajnos.

A lues lényegében egy egyszeru vervetel, ami azert kell hogy megallapitsak van-e verbajod.

Szeklet vizsgalathoz kaptam dobozt legbelul egy feher, kozepen egy piros es kívül egy fekete fedelu dobozt. A kozepso, feher dobozba kellett belehelyezni a szeklet mintat, amin van egy cetli amire a nevem illetve egy azonosito adatomat kellett rairni(legyen ez taj, személyi vagy lakcím).

Nyílván a tudoszuro magaert beszel, amit evente ismetelni kell.

Amint megerkeznek a leletek szukseg van egy egeszsegugyi kiskonyvre, amibe az orvos beleirja a meglevo vizsgalatok eredmenyet.

2021. szept. 14. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Elírtam :) a legbelso feher dobozba kellett belehelyezni*
2021. szept. 14. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!