Jó gimnázium kitünő, főleg reál tanulónak gimnáziummal? Legyen jó közösség, nem túl terhelő, de a színvonal legyen jó. Fiúnak kell. Lehetőleg legyen szép helyen egy városban. Ne.legyen nagyon szigorú. Az országon belül bárhol lehet.
Veszprémi lovassy infó, matek tagozata nagyon jó. Az ország legjobb gimijei között van. Nagyon modern fejlett épülete van saját szekrényekkel, mint az amerikai filmekben.
Nagyon jó helyen van, abból a szempontból is, hogy ott van a sétálóutca, így bármit gyorsan be lehet szerezni ha valaki kolis.
Ez a kérdés már előfordult egyszer ha jól láttam. Miért nem a srác keres magának iskolát? Tök mindegy milyen iskolát találsz, neki kell hogy jó legyen, mert különben ott fog szenvedni 4-5 évet. A koliban pedig úgy is lesz egy társaság, mindegy hova megy. Ha nem engedik ki őket kimenőre, aki vedelnek majd helyben, és lehet mondani esetleg hogy ő nem olyan típus... A kollégium mindenkit megront
Még annyi... Hogy az ország bármely területén? Gondolj arra is hogy mi van télen!? Én csak 60km-re laktam a suliból a péntek így is szenvedés volt, na meg a vasárnap is. Ha nagyon messze fog lakni, nem éri majd meg neki hazamenni hétvégén. Végez olyan 2kor. Esetleg visszamegy a koliban a cuccaiért, vagy egyből indul. Mondjuk 4 óra az út... Lesz este 6-7 mire hazaér. Mivel a buszok tömve vannak egy ideig biztosan állni fog sokszor, full ki lesz merülve majd hazaérve beesik az ágyba. Szombat szabad, majd vasárnap, ha mondjuk 4 után lehet érkezni a koliba akkor el kell indulni 12kor. Masrészt, a 2 cm hó meg szokta viselni annyira a közlekedést, hogy buszok késnek, el sem indulnak. Nekem egyszer volt olyan hogy télen horda a havat a szél és 40 percet késett a busz. Azt hittem odafagyok, de már annxian álltak ott,hogy látható volt hogy nem fog mindenki felférni a buszra. Az osztálytársaméknak meg elakadt a hóban a buszuk, meg az előttük menő hókotró felvert egy követ és kiverte a busz ablakát. 4 óráig ott vesztegeltek. Nagyon fáztak.
Ohh, és itt némi fogalom zavar lesz. A legtöbb iskolának nincs saját kollégiuma, központi kollégiumok vannak, ahol lehet hogy pl. Egy másik iskola diákjaival rakják egybe, vagy a saját iskolája felsőbb éveseivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!