Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó gimnázium kitünő, főleg...

Jó gimnázium kitünő, főleg reál tanulónak gimnáziummal? Legyen jó közösség, nem túl terhelő, de a színvonal legyen jó. Fiúnak kell. Lehetőleg legyen szép helyen egy városban. Ne.legyen nagyon szigorú. Az országon belül bárhol lehet.

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tata Eötvös. Van matek és term.tud. tagozat
2020. jún. 29. 22:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokan írják és mondják, hogy nem tetszik nekik. Neked mi a véleményed?
2020. jún. 29. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Újpest, Babits.
2020. jún. 29. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ország legszebb helyen épült gimnáziuma remek tanárokkal és hangulattal
2020. jún. 29. 22:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy mindig kifogásolok, de az 6 osztályos és én református vagyok. Picit félnél és szoronganék ott, mert úgy érezném magamat, hogy kívülálló vagyok.
2020. jún. 29. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:
De nagyon köszönöm!!!👍😁
2020. jún. 29. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Veszprémi lovassy infó, matek tagozata nagyon jó. Az ország legjobb gimijei között van. Nagyon modern fejlett épülete van saját szekrényekkel, mint az amerikai filmekben.

Nagyon jó helyen van, abból a szempontból is, hogy ott van a sétálóutca, így bármit gyorsan be lehet szerezni ha valaki kolis.

Ez a kérdés már előfordult egyszer ha jól láttam. Miért nem a srác keres magának iskolát? Tök mindegy milyen iskolát találsz, neki kell hogy jó legyen, mert különben ott fog szenvedni 4-5 évet. A koliban pedig úgy is lesz egy társaság, mindegy hova megy. Ha nem engedik ki őket kimenőre, aki vedelnek majd helyben, és lehet mondani esetleg hogy ő nem olyan típus... A kollégium mindenkit megront

2020. jún. 30. 07:33
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

Még annyi... Hogy az ország bármely területén? Gondolj arra is hogy mi van télen!? Én csak 60km-re laktam a suliból a péntek így is szenvedés volt, na meg a vasárnap is. Ha nagyon messze fog lakni, nem éri majd meg neki hazamenni hétvégén. Végez olyan 2kor. Esetleg visszamegy a koliban a cuccaiért, vagy egyből indul. Mondjuk 4 óra az út... Lesz este 6-7 mire hazaér. Mivel a buszok tömve vannak egy ideig biztosan állni fog sokszor, full ki lesz merülve majd hazaérve beesik az ágyba. Szombat szabad, majd vasárnap, ha mondjuk 4 után lehet érkezni a koliba akkor el kell indulni 12kor. Masrészt, a 2 cm hó meg szokta viselni annyira a közlekedést, hogy buszok késnek, el sem indulnak. Nekem egyszer volt olyan hogy télen horda a havat a szél és 40 percet késett a busz. Azt hittem odafagyok, de már annxian álltak ott,hogy látható volt hogy nem fog mindenki felférni a buszra. Az osztálytársaméknak meg elakadt a hóban a buszuk, meg az előttük menő hókotró felvert egy követ és kiverte a busz ablakát. 4 óráig ott vesztegeltek. Nagyon fáztak.

Ohh, és itt némi fogalom zavar lesz. A legtöbb iskolának nincs saját kollégiuma, központi kollégiumok vannak, ahol lehet hogy pl. Egy másik iskola diákjaival rakják egybe, vagy a saját iskolája felsőbb éveseivel.

2020. jún. 30. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!