Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elnézve az idei kémia biosz...

Elnézve az idei kémia biosz emeltet mire számítotok orvosisok?

Figyelt kérdés
Az írásbeli nehézségét és azt, hogy nincs szóbeli, a tavalyi elég magas ponthatárokhoz képest mit vártok idén? Kb mire lehet számítani_? Tavaly nagyon magasak voltak, ez idén nem valószinű hogy megismétlődik, nem?

2020. jún. 27. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszem hogy nagyon csökken vagy emelkedik. Átlagosak voltak a bioszt van aki könnyűnek tálalta van aki nehéznek de akinek a biosz mondjuk nem ment annak a kémia vagy fizika jobb lett. Én a kémiáról hallottam ismerőseimtől hogy szerintük könnyű volt es örültek hogy nem volt szóbeli a bioszról meg hogy nehéz.

Szóval nem hiszem hogy változik olyan 425-440 közé teszem az orvosi egyetemektől függően.

2020. jún. 27. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 410-420 közé mondanám. A kémia nehez volt, sok ismerosom megbukott, azok akik meg nem kettest meg hármasz szereztek.
2020. jún. 27. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
*hármast
2020. jún. 27. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

2# 410körül azért csak nem. Emelten megbuktak? Azt hogy? XD

Nem valószínű nagy változás, max egy pàr ponttal lesz alacsonyabb.

2020. júl. 2. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Off: Szerintem változó, kinek hogyan sikerültek az idei emeltek kémiából/fizikából/bioszból, a mi sulinkból volt, aki bukott kémián, de azért lettek 90% feletti eredmények is. Szerintem sokaknál a digitális oktatás tette be a kaput, nem volt rajtuk az a nyomás, hogy készülni kell, tanulni kell stb. De ezt jellemzően nem azok körében tapasztaltam, akik valamilyen egészségügyi pályát céloztak volna meg.
2020. júl. 2. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csökkenni fognak a ponthatárok, ha már csak azt figyelembe vesszük, hogy a szóbelikkel 7 pontot javítottak emelt kémián minden évben átlagosan. Talán az is befolyásolja majd, hogy kevesebb külföldi hallgató lesz, na meg az, hogy egyedül nehezebb felkészülni emelt szinten biológiára vagy kémiára. A kémiaérettségi.hu is kikérdezte az idén érettségizőket kémiából és náluk 57,8 pont volt az átlag, ami magasabb, mint a valós érték (a valós 5-7 ponttal kevesebb szokott lenni). Sajnos viszont nem lehet tudni, mert nagyon sok tényező befolyásolja. Szerintem nem elképzelhetetlen egy 10-15 pontos csökkenés, de már én is majdnem megveszek, hogy kikerüljenek a ponthatárok.
2020. júl. 3. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Végül DE-ÁOK 399, kb. 26 pontos csökkenés, erre nem számított senki sem xd
2020. júl. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!