Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tippek, tanácsok egy főiskolár...

Tippek, tanácsok egy főiskolára készülő lánynak?

Figyelt kérdés
10.évfolyamos gimnáziumi tanuló vagyok. Gondolkoztam a továbbtanuláson, mert szeretném megalapozni a jövőmet. Nem jutottam szinte semmire. Érdekel a matematika,fizika,irodalom, ugyanakkor nem szeretek nyelveket tanulni. Gondolkoztam a rendészeti és a Gazdasági főiskolán, de ha esetleg nem válnának be olyan helyre szeretnék menni, ahol esetleg állatokkal foglalkozhatok. Érdeklődöm az állat pszichológia iránt, de úgy néztem Magyarországon nincs ilyen képzés. Tudnátok segíteni?
2010. aug. 1. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd kialakul, ne aggódj. Én csak 11.-ben dönöttem el mit akarok:) Válassz olyan faktot, ami több olyan helyre is jó, ami érdekelne:)
2010. aug. 1. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, körülbellül már tudom mit szeretnék, de még nem tudom mi lesz belőle :)
2010. aug. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!