Megéri autószerelőnek tanulni?
Továbbtanulás előtt állok, érettségi után szeretnék szakmát tanulni (új OKJ rendszerben, mivel csak jövőre végzek). Óvodás koromban is nagyon érdekeltek az autók, ez a szeretet a mai napig jelen van nálam. Valamint veteránozni is szeretnék később, amihez nem árt az autószerelői tudás, persze ma már az autók nem olyanok, mint régen, hogy kalapács meg csavarhúzó, aztán szevasz, ezzel tisztában vagyok. Úgyhogy mondhatni kicsit hobbiként is jó lenne, persze nem ez a fő.
Mennyire nehéz állást kapni (nem a fővárosban, nagyobb vidéki városban)? Milyen fizetésekre lehet számítani (itt olyan 200-300 ezer nettókat találtam kezdő fizetésnek, nem tudom mennyire reális)?
Mit takar a szakmán belül az informatikai képzés? Az autószereléshez szükséges programok használatát tanítják vagy ennél kicsit tágabb a téma?
Aki autószerelő vagy ismer autószerelőt, az ajánlaná ezt a szakmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!