Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fizika emelt érettségire...

Fizika emelt érettségire milyen könyvből lehet a legjobban felkészülni?

Figyelt kérdés

Fizikából szeretnék emelt szintű érettségit tenni, de nem tudom melyik könyv lenne jó, ami az alapoktól leírja az elméletet?

Feladatgyűjteményt is szeretnék, de nem tudom, hogy melyiket érdemes megvásárolni.

Akik emelt fizikára készültek mennyi idő alatt tudtak eredményesen felkészülni?

2020. jún. 21. 02:20
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Mozaik 11-12
2020. jún. 21. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mozaikon kívül még Holics László könyvek (elmélet meg OKTV feladatgyűjtemények), ha az angol megy akkor megpróbálkozhatsz egy egyszerűbb egyetemi tankönyvvel (pl: Young & Freedman: Univeristy physics), azzal garantáltan le van fedve minden.
2020. jún. 30. 14:08
 3/5 anonim válasza:

Fundamentals of Physics I, II, III by R. Shankar. Ezeket ajánlom. Ezek inkább egyetemiek (A Yale egyetemen tanulóknak ajánlják ezeket). Én az elsőt olvastam és az alapoktól értekez a fizikáról. Nem nagyon éri meg mindet megrendelni, mert 40000ft szállítással együtt/db, de talán az első kötetet érdemes venni.

Minden esetre itt a link: [link]

Sok sikert :)

2020. júl. 1. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Mozaik 11-12

Ofi fizika könyvek

Moór Ágnes fizika peldatar

Dér Radnai Soós

Illetve nézegessel korábbi érettségi feladatokat :)

Sok sikert

2020. aug. 24. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Mozaik 11-12 összefoglalja jól elmagyarázza az eddig tanultakat a

Moór Ágnes és a Dér Radnai Soós konyvek pedig feladatgyujtemenyek megoldással :)

2020. aug. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!