Ez mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés

Első éves voltam egy szakon, nappali tagozaton.

Most pótfelvételibe jelentkeznék még egy szakra, levelezőre, és szeretném átrakni az első szakomat is nappaliról levelezőre. Lehetséges egyszerre 2 levelezős képzésre járni, vagy egyiknek mindenképp nappalinak kell lennie?

2010. aug. 1. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
hát ha az a szak amit tanulsz indult a sulidban államin is levelezőbe, akkor sztem lehetséges, de ha csak fizetősbe van a szakod amit most tanulsz, akkor azt fizetni kell, szal nem éri meg két fizetős meg megoldhatatlan anyagilag, ha csak nem vagy épp milliomos, sztem maradj nappalin, és ha már két szakot szeretnél tanulni, akkor a másikat levelezőn fizetősön
2010. aug. 1. 13:05
 2/2 A kérdező kommentje:

szia!

nagyon szépen köszönöm a válaszod.

Anyagilag teljesen mindegy, csak nem tudok sajnos nappali képzést vállalni, mert mellette dolgozom. De tanulni szeretnék 2 szakot, ezért érdekelt ez a 2 levelezős megoldás :) egy egyetemen tanulnám mindkét szakot, csak ugye a konzultációk levelezőn általában péntek-szombat, és nem tudom h nem gond-e hogy nem minden előadáson tudnék így megjelenni (csak felváltva), és hogy hivatalosan lehetséges-e hogy 2 levelezőt vigyek egyszerre. Neten keresgéltem utána, de semmi információt nem találtam ezzel kapcsolatba. :S

2010. aug. 1. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!