Fel tudom vajon még venni pénzért?
Figyelt kérdés
Elfejetettem felvenni neptunonegy tantárgyamat, de bejártam rá egész félévben. Fel lehet még venni pénzért???2008. nov. 24. 23:10
1/1 anonim válasza:
Ezt miért itt kérdezed meg? Miért nem a tanulmányin intézed. De Mivel már jóval túl vagy a tantárgyfelvételi időszakon valószínű,hogy sem pénzért sem méltányosságból nem engedik meg felvenni.
Beszélj a tanárral: beszéld meg vele, hogy így jártál, szeretnél levizsgázni meg minden, vagyis szeretnéd teljesíteni a tárgyat. S amikor legközelebb lehet felveszed és akkor beíratod a jegyet. Nálunk lehetett ilyet csinálni. Nem tudom felétek működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!