Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Targoncavezető tanfolyam nehéz?

Targoncavezető tanfolyam nehéz?

Figyelt kérdés
Beiratkoztam,ki is fizettem,megkaptuk amiből vizsgázni fogunk,de szerintem erre nekem 1hónap kevés lesz.Most online oktatás van még,majd vizsgázni kell csak.

2020. jún. 16. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbántva senkit, ismerek pár targonca vezetőt. Értelmes srácok, de maradjunk annyiban, hogy egyik sem agysebész másodállásban. Nem gondolnám, hogy különösebben teljesíthetetlen lenne.
2020. jún. 16. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Magold be, a többi már semmi.
2020. jún. 16. 23:25
 3/5 A kérdező kommentje:
77oldalt július 10ig nem tudok munka mellett!Nincs oktatás,nem tudok kérdezni senkitől semmit,ha nem értek valamit!
2020. jún. 17. 02:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem egy megtanulhatatlan dolog. Elég sok az anyag, de veszélyes munkakör, tehát mindenképp jól meg kell tanulni.
2020. jún. 27. 05:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan,de sikerült!(elméleti rész nekem rohadt nehéz volt,gyakorlattal nem volt probléma)
2020. júl. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!