Most attól kérdezek, akinek varrónő a szakmája?! Szeretném elvégezni ezt a tanfolyamot. Meg lehet belőle élni? Érdemes belevágni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 21:30
1/3 anonim válasza:
Szalagavatóra csináltattunk ruhát 21 lánynak az osztályból. Mindegyik 20-30ezer között mozgott, 1 hónap alatt el is készültek és gyönyörűek lettek. Párhuzamosan másoknak is varrt a varrónőnk, szóval jól keresett abban az időszakban. Ha ez az álmod és preciz vagy, a minőséget képviseled, tudsz egyedit alkotni, akkor megéri. Viszont kemény munka, nagyon fárasztó.
2/3 anonim válasza:
Jobban Én sem tudnám leírni.
Csak kiegészítem: 40 éve csinálom,. Már az utóbbi időben csak javításokat vállalok.
Menyasszonyi ruhákat varrtam fiatalabb koromban...
Sok sok türelem , és szakma szeretet kel!!!
3/3 anonim válasza:
Szia! Ha szereted akkor meg tudsz belőle élni. Mint minden munkát szeretettel kell csinálni. Én több mint 30 éve ezt csinálom. És meg élek belőle. Volt hogy itthon bedolgozásképp csináltam. Most is napi 90 km-re járok dolgozni, és még itthon is csinálom. Szeretem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!