Az egyetem tényleg mindig szivatós és rossz?
Nem.
De jó lenne közelebbről tudni, hogy milyen képzésre jársz majd.
KRE-ÁJK
Jelentkeztem osztatlan jogászra, nemzetközi tanulmányokra és jogi felsőoktatási szakképzésre.
Nem, csak rendesen kell tanulni. Illetve, van néhány rohadt következetlen tanár és vannak helyek, ahol uv díjból szednek pénzt... De nem ez a jellemző.
4 képzésen is tanultam, eddig 2 diplomám van, 3 lesz valószínűleg a végleges szám egyelőre.
Ezek közül kifejezetten szivatva nem éreztem magam egyik képzésen sem. Bár az egyiken voltak érdekes dolgok, többek között azért is hagytam azt abba és folytattam más egyetemen. Mindent meg lehetett tanulni, bár nem mindennek volt értelme, de ezt úgy gondolom le kell nyelni, könnyebb úgy, ha az ember szórakozást és értelmet keres az értelmetlenben, minthogy háborogjon. Majd ha odakerül, kiszedheti a tantervből, addig viszont vagy teljesít vagy nem lesz diplomája.
Én lassan már harmadéves vagyok a Kandón, azt tapasztaltam, hogy nálunk a tanárok többsége a rigolyáival együtt is egész normális, BME-s ismerőseimnek meg megint más tapasztalataik vannak...
Markmyprofessoron, interneten, esetleg ismerősöknél érdemes érdeklődni az egyetemről és az oktatókról, mert ha a tanárok >70%-a rossz, az nagyon meg tudja keseríteni az életedet.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!