Kinek mi a véleménye az Állatorvosi Egyetem állatorvosi asszisztens képzéséről? Aki esetleg részt vett rajta, megérte? Milyen? El lehet utána jól helyezkedni? Megnyílnak általa újabb lehetőségek továbbtanuláshoz?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 09:53
1/2 anonim válasza:
Nagyhírű intézmény szégyenletesen gyenge képzéssel. Az előző csoport véleményét ( elégedettségi felmero osszesitese) egy sorban megtalálod a honlapukon. A képzésben résztvevőknek kötelező értékelni a képzést. Sokan lemorzsolodtak, nem végeztek és értetkenkedtek. Az állatorvos hallgatókkal is alig foglalkoznak a gyakorlaton az egyetem falain belül, hát még az asszisztens gyakornokokkal.
2/2 anonim válasza:
Ekkora sületlenséget, mint amit az első ír. Még hogy az állatorvostan hallgatókkal alig foglalkoznak?! Én oda járok, és hidd el, foglalkoznak velünk gyakorlaton. Aki akarja, az mindent meg tud csinálni. Persze aki elmegy a hátsó sarokba, és ellógja, az nem fogja elsajátítani amit kell, de ha kérdezel valamit, azt a tanárok legjobb tudásuk szerint megválaszolják.
Ne haragudj kérdező, az asszisztens képzésről sokat nem tudok, de nem tudtam az #1-es válasza mellett szó nélkül elmenni. Biztosan több, mint a semmi, és az órák nagy részét állatorvos tanárok tartják. Persze (mint ahogy az egyetemen) aki nem tanul, az lemorzsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!