Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mihez kezdesz ha nem vesznek fel?

Mihez kezdesz ha nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
Nyilván mindenki felteszi ezt a kérdést most magának, nekem meg fogalmam sincs mit tegyek ha nem kerülök be egyetemre.

2020. jún. 9. 00:20
 1/8 anonim válasza:
92%
Jövőre újrapróbálkozom. Addig munka, az már van is.
2020. jún. 9. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Szia :) bár nem most felvételizek, de nem vették fel 😅 tudtam, hogy nem fognak felvenni, de akkor nagyot ütött. Úgy döntöttem 1 év múlva újra. Ez idő alatt jártam egy német tanfolyamra illetve dolgoztam, de csak ilyen alkalmik.. az egy év alatt teljesen megváltozott a bejelölt egyetemek sorrendje és végül ismét nem vették fel oda ahova szerettem volna 😓 feladtam és elmentem egy másik egyetemre teljesen másik szakirányba, ahol eddig sikeresen vettem az akadályokat 🙂. Ennek csak az a lényege, hogy ha nem vesznek fel, próbáld újra, ha akkor sem vesznek fel és még mindig azt szeretnéd csinálni próbáld újra, de lehet, hogy egy bukkanó az úton néha jól jön, hogy jobban láthassuk az utat. De azért szorítok, hogy felvegyenek oda ahová szeretnéd 🙂🙂
2020. jún. 9. 00:49
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Valoszinuleg egy vagy ket het nyaralas kell, csak hogy tiszta elmevel induljak neki. Szerintem letennek egy nyelvvizsgat es valamelyik targybol jobban keszulnek, hogy jovore emeltet tegyek belole. Ezek a terveim, de tuti, hogy fel kell,hogy vegyenek.
2020. jún. 9. 08:13
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Jelenkeznék egy hasonló szakirányra augusztusban a pótfelvételin,hogy ne essen ki egy év.Ne felejtsétek el,hogy ilyen lehetőség is van(és egyébként nekem ez a tervem,idén felvételizek),és sok sikert kívánok mindenkinek!
2020. jún. 9. 11:19
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Egy év nem a világ, más már eleve “elvesztett” egy évet középsuli alatt (pl cserediákok). Én októberben érettségiznék a helyedben, azon tárgyakból, melyek nem sikerültek olyan jól. Ezen kívül elkezdenék egy nyelvet, vagy már egy meglévőt tökéletesítenék, illetve dolgoznék, mert a pénz mindig jól jön.
2020. jún. 9. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindennapos kérdés magamhoz,mert valószínű nem vesznek fel,és hiába tudom,ahogy a 2.válaszadó írta,lehet nagyot fog ütni.(főleg,hogy nem magas pontszámú szakról van szó)

Én vacilálok,vagy elindulok keresztfélévesen,ha elindítják,mert arra igazából ,,csak" 1 nyelvvizsga kéne és elvileg okés lennék.

A másik lehetőség,hogy van egy szak amire nem tudtam jelentkezni jegyek miatt,de nagy álmom lenne,külföldi egyetemen végezném mivel több ezen a területen ott a választék,viszont oda +1 tárgyból érettségiznem kéne,2ből javítanom,valamelyikből a 3 közül pedig emelteznem. (Ha kell oda) na meg ugye a nyelvből fejlődnöm+nyelvvizsga. Erre szánnék másfél-2 évet.

Most pedig mindenhogy munkát keresek,de elég nehéz,pláne hogy nem mindegy most akkor kevesebb mint 1 évre,vagy 1/másfél évre keresem,meg miért keresem,hogy gyűjtsek egy kis pénzt,vagy külföldre rendesen gyűjtsek pénzt.

2020. jún. 9. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is ertem, hogy mi volt a baj az #1 es #3 hozzaszolassal, hogy le kellett pontozni. Itt a kerdes az ,hogy ki mit kezdene HA nem veszik fel.
2020. jún. 9. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le őket. Köszönöm a válaszokat! Amúgy sajnos sokszor van, hogy én is írok egy normális hozzászólást segítő szándékkal, de valakinek nem tetszik és lepontoz. 🤷🏼‍♀️
2020. jún. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!