Vagy-vagy? SÜRGŐS Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Kérdésem a következő lenne!
Felvételt nyertem egy főiskola titkárságvezető felsőfokú szakképzésére. Szerintetek melyikkel lehet többet érni?A titkárságvezetőivel, a pénzügyi-számviteli ügyintézőivel, vagy az általános asszisztens okj-s felsőfokú szakképesitéssel?nagyon tanácstalan vagyok!a válaszokat előre is köszönöm!
2010. júl. 31. 11:34
1/2 Levendula05 válasza:
Hello, szerintem a pü-számviteli ügyintézővel, mert utána elvégezhetsz még egy mérlegképest, és könyvelhetsz egy irodában, vagy saját céged lehet. De a többit nem nagyon tudom mit ér...
2/2 anonim válasza:
Én Az elsőre reagálnék.
Pont előbb olvastam egy kommentben, h aki p-sz-t végez és nem diplomát kap, az nem nagyon tud elhelyezkedni, mert diplomásat keresnek ilyen dolgokhoz.
Szerintem végezd el a titkárságit, én talán azt választanám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!