Ha felhívom az egyetemet ahova jelentkeztem, adhatnak infót a ponthatárról?
A pontszam mindig a legkevesebb ponttal felvett tanuló pontszáma. Ha 20 hely van akkor a 20. Legjobb pontszám lesz a ponthatár mivel a 21.et értelemszerűen nem fogjak felvenni.
Az egyetem nem jós, hogy megmondja mennyi pontja lesz ennek az illetőnek.
Van egy küszöb pár szakon akit minimum el kell érni tehát ha mondjuk ez 300 pont akkor hiaba van a 10. Tanulónak 299 ok csak 9 embert fognak felvenni, de ezek a pontszámok már elérhetőek az interneten is mindenki számára.
A szak ahova jelentkeztem az idei évben 328an jelentkeztek és 116an tették első helyre, a tavalyi ponthatár 328 volt, nekem ahogy számoltam valszeg 330 lesz ha jól sikerül a vizsgám, nagyon parázok😅😂
#1, #3 köszi az infókat, sajnos (vagy lehet inkább szerencse😅) az a szak amire jelentkeztem nem tartozik a népszerű szakok közé, így az nincs benne a listában :( 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!