Milyen szakmát lehet érdemes kitanulni egy nőnek?
Figyelt kérdés
Gyermekem mire óvodás lesz, ha lenne más lehetőségem, nem mennék vissza a munkahelyemre mert eléggé messze van. De egyszerűen nem tudom mit lehet érdemes kitanulni hogy el tudjak helyezkedni. Kissebb városban élünk.2020. máj. 31. 20:24
1/3 anonim válasza:
Összeköttetés számít nem a szakma.
Amúgy helytől is fugg.
Nekem a tb és bérügyintézőt javasolták azt csinaltam meg, erre felvettek olyat inkább akinek meg sem volt a szakma ....
2/3 anonim válasza:
Általába a bolti eladót, mérlegképes könyvelőt, rendezvényszervezőt, pénzügyi szakmákat, stb.. ajánlják.
Itt még többet leírnak: [link]
A legtöbb ilyen szakmával könnyen el lehet helyezkedni kisvárosba.
3/3 anonim válasza:
Tudom... nőknek nem szokták javasolni, de én a villanyszerelést is merném elmlíteni :)
Igen, egyes munkafolyamotok igényelhetnek olyan fizikumot ami a férfiakat is megerőlteti: vésés, horonymarás, de ha találsz olyan munkahelyet ahol figyelembe veszik, hogy nő vagy, máris van egy praktikus és piacképes szakmád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!