Részt vehetek felsőoktatási előadáson anélkül, hogy az adott intézményben tanulnék?
Én úgy tudom, hogy ez lehetséges de elég csak besétálni az adott épületbe, elfoglalni a nekem tetsző helyet és senki semmit nem kér tőlem? Se belépési díjat, se igazolványt vagy akármit?
És honnan tudom, hogy mikor milyen előadás van vagy meddig tart?
Hivatalosan ilyet nem lehet erre van a szabad egyetem vagy a független előadások amire bárki ingyen beülhet.
De azt kell hogy mondjam hogy az előadások többségén nem nézik hogy ki van benn a teremben, és hogy van e jogosultságod ott lenni. Ha van is katalógus egyszerű nem íród fel a neved kutya se vesz észere egy nagyobb előadáson. Viszont kisebb órákon szemiken van névsorolvasás ott tuti feltűnik.
Szuper. Órarendet meg gondolom lehet vadászni az adott suli honlapjáról.
Mellesleg a mesterszakkal mi a helyzet?
Azt mondták oda már nem biztos, hogy beengednek.
Középsulis órarendet se tudtam levadászni mert nem volt fent, azt mindenki egyedien kapja meg.
Nálam barátom jött be előadásra, mikor az egész kar ottvolt, akkor nem zavart senkit, de nélkülem nem tudta volna, hogy mikor van óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!