Lehet több diplomát is nappalin szerezni vagy ott van korhatár vagy bármi megkötés?
12 állami féléved van. Neked kell felvételi jelentkezésnél bejelölnöd, hogy állami vagy önköltségesen szeretnél tanulni. 12 állami féléved van, orvosinál 14, mert az 6 éves képzés.
Bármennyi nappali képzést elvégezhetsz, amit én észrevettem nappalin fiatalabbak, levelezőn általában tapasztalt idősebb elberek vannak.
“ Úgy értem, hogy tudom hogy az első diplomát ha sikerül az állam állja.“
Rosszul tudod, mert ilyen nincs. Ha államira nyertél felvételt, akkor az első évedet tuti fizeti az állam, a többit akkor, ha eléred a megfelelő átlagot és meg is tudod tartani, különben átsorolnak önköltségesre. De önköltségesről is átkerülhetsz államira ugyanígy.
Korhatár nincs. Levelezőre azért járnak, mert amellett lehet teljes állásban dolgozni, míg nappali mellett nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!