Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik a legkönnyebb egyetemi...

Melyik a legkönnyebb egyetemi szak? Miért?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ilyen nincs.

Mert relatív, hogy kinek mi a könnyű .

Mondhatja valaki, hogy pl matek szak könnyű (ez csak egy példa), vagy akármilyen mérnöki szak ha én speciel 20 év alatt sem tudnám elvégezni mert nincs hozzá meg a képességem és matekból is szörnyű vagyok.

Lehet, hogy amire én mondom, hogy egyszerűbb más vért izzadna.

Egyik szakot se mondanám könnyűnek.

2020. máj. 23. 19:55
 2/5 MLGuy ***** válasza:
97%
A Közösségszervezésnél könnyebb szakot nemigen tudok elképzelni.
2020. máj. 23. 20:18
 3/5 Ramos ökle ***** válasza:
95%

Nem tudom a választ, de szerintem a leggyengébb/legkönnyebb szak az lenne, amit a legbutábbak is el tudnak végezni.

Ha minden szakon lenne mérve az IQ, akkor talán megtudnánk, h melyik a legkönnyebb.

Ha csak a különböző szakról kijövőket nézzük, akkor a látszat alapján lenne tippem, de azzal nem lenne bizonyítva semmi, csak egy tipp lenne.

2020. máj. 23. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Andragógia.
2020. máj. 25. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez a relatív dolog, alapvetően egy butaság! Már ne is haragudjon meg senki, de azért ne akarjunk már összehasonlítani például egy 180 kredites óvodapedagógus alapszakot, mondjuk egy gyógyszerész szakkal. Én értem, hogy vannak egyéni téren eltérések, de azért összességében az vitathatatlan, hogy egy gyógyszerésznek igenis többet kell tanulnia! Mélyrehatóbban, és nem énekelnek egész nap tanulás címszava alatt, hanem mondjuk kemény biokémiát magolnak egész félév alatt. Beleértve a szorgalmi időszakot is!

Szerintem a legkönnyebb szakok azok a semmitmondó szakok, ahol az ember nem szerez effektív tudást, amihez nem kell túl sok szakértelem. Értem ezalatt azokat a szakokat, ahol a csere effektus sikeresen megvalósulhat! Például ha egy átlagos értelmi képességű, de kommunikatív laikus felvenné egy óvónő szerepét egy óvodában a kutya nem mondaná meg egyébként róla, hogy egyébként ő nem az! Hasonlóan a kommunikáció és médiaszakkal, mernénk egy ilyen laikus-szakember cserét eljátszani például egy kórházban! Ugye ugye.. szerintem ettől büfészak valami, hogy különösebb tudást nem ad.

2020. dec. 28. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!