Az egyetemen én állíthatom össze az órarendemet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tehát én dönthetem el, hogy mettől meddig legyenek óráim? És ez mindennap lehet máshogy? Úgyértem, hogy pl. az egyik nap úgy szervezem meg, hogy egy nap déltől este 7-ig vagyok bent, a másik nap szervezhetem úgy, hogy akkor meg reggel 8-tól, délután 3-ig?2020. máj. 19. 20:26
1/3 anonim válasza:
Az alapján tudod összeállítani az órarendet, amilyen időpontok meg vannak előre adva. Ez előadásoknál többnyire egy időpont, szeminárium esetén van több időpont megadva, ott lehet választani.
2/3 anonim válasza:
Egyes egyetemeken előre felveszik a meghirdetett órákat a diákoknak, máshol saját maga veszi fel a hallgató, de a lényeg, hogy csak a meghirdetett tárgyakat a meghirdetett időben lehet felvenni. Tehát csak ezeken a lehetőségeken belül lehet mozogni.
3/3 anonim válasza:
Egyetemtől és szaktól függ. Eddigi tapasztalataim szerint minél kisebb a szak és kevesebb a tanár a tanszéken, annál kisebb a hallgató szabadsága az órarend összeállításában. Annyi bizonyos, hogy az órák fix időpontra vannak meghirdetve, nagyobb létszám esetén egy-egy kurzushoz több időpontot is meghirdetnek, és a hallgató ezen időpontokból tudja kiválasztani magának a legmegfelelőbbet, amíg az be nem telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!