Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanár nélkül fel lehet készüln...

Tanár nélkül fel lehet készülni az emelt matekra?

Figyelt kérdés

Itthon szeretném megtanulni az emelt matekos anyagot, integrálást, deriválást stb. Ötös voltam matekból de csak középszinten tanultam. Tudnátok adni tippeket, könyveket, felkészítő videokat küldeni, ami segíthet?

Egyetemre készülök ahova kelleni fog a matek, viszont én ezeket az anyagokat még nem tanultam.

2020. máj. 15. 14:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Mivel érdemes elkezdenem a felkészülést?
2020. máj. 15. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A vírus miatt innen letölthető a tankönyv, amit fel kell dolgozni:

[link]

Ha problémával találkozol, kérdezz, akár itt is.

2020. máj. 15. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Végigcsinálod az összes emelt szintű érettségi feladatsort.

A linkelt könyvtől szerintem sokkal jobb a maxim kiadó másik könyve (én csak azért használom, mert ingyenesen le lehet tölteni):

[link]

[link]

Szóbelire ezt ajánlom:

[link]

2020. máj. 15. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem tanár nélkül nem lehet érdemben felkészülni az emelt matekra.
2020. máj. 17. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

-Corvin kiadó: Emelt szintű érettségi - matematika - 2020

- [link]

-Ruff János:15 próbaérettségi matematikából (emelt szint - írásbeli) - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján

Ezeket ajánlották anno

Egyedül is fel lehet DE sokkal nehezebb és nagyon szuper alapok kellenek hozzá

Jó szívvel mondom,hogy jó lenne egy tanár,ha másért nem akkor arra,hogy heti vagy 2 hetente 1x átnézze a feladataidat,hogy mennyire jók és megmondja miben kell fejlődnöd,mit gyakorolj jobban

2020. máj. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!