Kedves BME Vikre jelentkezők! Hogy álltok?
Figyelt kérdés
Kedves vikre jelentkező reménybeli kollégák, kolleginák!
Hogy sikerültek eddig az érettségik? Körülbelül mennyi pontotok lesz, hány pontra számítotok?
Tudom, hogyan alakulnak ki a ponthatárok, így inkább csak a véleményetekre, lennék kíváncsi, hogyan is alakulhatnak a ponthatárok vajon idén. Szeretem az ilyen véleménykifejtéseket, kommenteket.
Válaszokat, véleményeket előre is köszönöm, és sikeres felvételit mindenkinek!
2020. máj. 9. 15:50
2/8 anonim válasza:
Villanyon nem fog nagyon változni a ponthatár. 360-370 körül marad.
4/8 anonim válasza:
Csak annyit írtam hogy 410 pontom lesz kb. Ebbe mi a lepontozni való? Nincs életetek ti retkes gyakori majmok hogy basssznám szájba az anyatokat
5/8 anonim válasza:
Ne haragudj! Én kérek elnézést... :D ...
Nekem is am 20% a válaszaim hasznossága, pedig a legjobbamat adom mindenkinek ;)
Ne aggódj :)
És nem mindenki köcsög itt...
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozhatta le. Lehet valaki olyan, akinek nem jöttek össze a pontok. Mindenesetre mentek a pipák, a válaszokat köszönöm. Ahogy néztem az eddigi ponthatárokat, biztatóak, remélem nem fog meglepetés érni! Sok sikert mindenkinek :)
2020. jún. 2. 18:42
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült, és ahogy látom Nektek is:)) gratulálok mindenkinek :D
2020. júl. 23. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!