Pszichológiára szerintetek mennyi lesz idén a ponthatár?
Figyelt kérdés
A Károlin szokott a legalacsonyabb lenni Budapesten. Van esély rá, h kicsit lejjebb megy,amiért nincs szóbeli?
Olyan 425 pontom lesz...esélytelen?:(
2020. máj. 8. 09:55
1/9 anonim válasza:
Én 440 körüli ponthatárra tippelek.
2/9 anonim válasza:
Én is minimum 440-et gondolok, de szerintem simán lehet az több is.
3/9 A kérdező kommentje:
De károlin még sose volt 440
Gondoljátok, hogy pont most lesz az?:(
2020. máj. 8. 10:12
4/9 anonim válasza:
Államira szeretnél menni?
2010-ben volt már 449, 2013-ban 444, 2018-ban pedig 435, tavaly viszont 436 volt, így valóban elképzelhető, hogy nem haladja meg a 440-et, de szerintem -mivel rengetegen jelentkeztek megint- max. 1-2 pont lehet a különbség, így ha nem is 440 lesz, minimum 435-öt tippelek.
5/9 A kérdező kommentje:
Jézus, ennyire vissza nem mentem
Köszi, h leírtad!
Hát akkor sajnos ez nem jött össze most nekem
2020. máj. 8. 10:33
6/9 anonim válasza:
Sajnálom, de még reménykedjünk. Ha ez megnyugtat, nekem sem fog összejönni így. :( Úgy 427 pont körül lesz az én pontszámom.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom!:( azért még szurkolok én is
2020. máj. 8. 12:17
8/9 anonim válasza:
435 a minimum, álllamilag meghúzott ponthatár. Ha csak 20 embenek van annál több akkor annyit vesznek fel. A pszichológia ilyen szak, még izetve se lehet bejutni ha nincsenek szép eredményeid.
9/9 anonim válasza:
A pszichológia előzetes ponthatára 400-ra csökkent, de mivel idén többen jelentkeztek, mint tavaly, a ponthatárok biztosan nem fognak csökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!