A miskolci egyetemen a kiadói szerkesztő szakképzéshez mi kell?
Figyelt kérdés
Láttam hogy van ilyen szakképzés, de ha jól értettem csak diploma megszerzése után lehet oda menni. Milyen diploma kell hozzá? Előre is köszönöm a segítséget!!2020. máj. 7. 12:10
1/3 anonim válasza:
Így van, én is úgy tudom, hogy kell hozzá legalább egy alapszakos diploma, a tájékoztatót itt megtalálod:
Ebben benne van, hogy milyen karokon szerzett diplomákat fogadnak el. Amúgy örülnék, ha valaki, aki járt erre a szakra, tudna írni valamit, hogy milyen, kiknek ajánlják, megéri-e, vagy ha az ember kacsintgat a szerkesztői munkával, mivel érdemes indulni (az alapszakos diplomán túl)?
3/3 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm szabadbölcsész diplomát szerzett és utána ment erre a szakra.
Ő már előtte is dolgozott szerkesztőként, ezért neki sok dolog alap volt, valamit unt is...
De hasznos, és ha van róla papírod, akkor előnyöd van másokkal szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!