Orvosi diagnosztikai képalkotói analitikus szakot néztem ki egyetemen, a kérdésem lent?
Több kérdésem lenne:
Ezzel mennyire könnyű elhelyezkedni?
Nincs kifutóban?
Valamint egyik ismerősöm most médiában szerzett egy diplomát, és az a szak megszűnt utána, mert össze lett vonva egy másik médiás szakkal, így az ő diplomája nem is annyira keresett.. Arra vagyok kíváncsi, hogy nem létezik-e olyan szak, amivel összeolvadhatna, és ugyan így átvenné a helyét ennek, mert többet tud? Előre köszi a válaszokat!
Ez a szak nem hiszem, hogy beolvadna valahová hiszen már így is 5 elég különböző szakiránya van, ha valamerre változna a szak szerkezete, akkor már inkább szétfelé válna mint, hogy összeolvadjon még valamivel.
Kifutóban biztos nincs a szak, sőt még inkább felfelé kéne pörögnie tekintve, hogy a legtöbb szakirány, olyan szakembereket képez amiből hiány van.
Hogy mennyire könnyű elhelyezkedni, az meg függ, hogy melyik szakirányról beszélünk én csak a képalkotósról tudok nyilatkozni, azzal biztos, hogy nem nehéz, mert sorra nyílnak BP-n is a magán központok, de a sima közkórházakban is hiány van belőlük.
A többiről nincs megbízható információm (laboros, kutatós, optometrista, patológiai analitika ), de egyikről sem hallottam még, hogy nehezen helyezkednének el a végzettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!