Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pótfelvételim lesz, de nyaraln...

Pótfelvételim lesz, de nyaralni leszek. Adnak másik időpontot, vagy ezt már lőhetem?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:58
 1/6 anonim válasza:
100%
nem fognak kivételezni. melyik a fontosabb a nyaralás vagy a felvételi? ezt lehet megkérdezik....a lényeg hogy nem fogsz másik időpontot kapni
2010. júl. 28. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a fontosság a lényeg, hanem egy nagyon drága út van befizetve(több százezer)és a felvételi után 2 nappal jövünk haza.Nem egy egyszerű eset.
2010. júl. 28. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
bizonyos, hogy nem fognak más időpontot megadni, előnyt adni (akkor másoknak is kéne). biztos, ami biztos alapon kérdezd az adott intézményt, hogy külföldi tartózkodás esetén mi a teendő, van-e lehetőséged, stb.
2010. júl. 28. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus.

Ma délután indul az e-felvételi.

Belépsz, megcsinálod, feltöltöd az összes létező dokumentumodat, ami kell, elutalod a pénzt és ennyi...

2010. júl. 28. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a sulival.Mondd meg hogy mi a szitu. Nekem is hasonló volt,csak gipszben volt a lábam és nem tudtam elmenni felvételizni.EZért mentem később.ELfogadták.
2010. júl. 28. 23:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utazást sikerült átraknunk egy héttel későbbre.Így megoldódni látszik.Köszi mindenkinek.
2010. júl. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!