Hogyan készüljek fel az érettségire?
Előttem az érettségi pár nap maradt. Már egy ideje folyamatosan készülök. Oldom az előző feladatokat mindenből. A töri törzs anyagokat naponta olvasom utána meg csinálom a tesztet. Matekot matekingel gyakorlom.
Mégis úgy érzem nem fog sikerülni. Főleg matek és töri az amitől legjobban félek. Hogyan tudnék ebben a kevés időben megfelelően felkészülni?
Hasznos tanácsok, tippek, képletek bármi ami segíthet jól jönne.
Alapvetően mindig azt mondom, érzem a dolgozatok előtt hogy nem tudom, nem lesz jó
És mégis ötös lesz mindig csak azért az más, mert van egy adott téma és nem ennyi anyag.
Egyetem a cél, ami elég magas elvárású szóval 4 és ötös kéne mindenből de a hármas is jó már.
A négy év alatt aktívan figyeltem az órákon, de töltöm itthon a törit és 45 ből épp hogy 20 pontot elértem. A matek is hasonló ott 50 ből 30 körül szokott lenni.
Az angol egész jól megy csak a nyelvtani része kicsit nehéz.
Tantárgyanként tudtok ajánlani valami hasznosat?
A választott a szakma az az egyetlen amitől nem félek.
Apukám azt mondja úgy is ötös lesz minden, de én tudom hogy nem lesz és nem akarom hogy csalódjom bennem és persze magamnak sem szeretnék csalódást okozni, hogy nem tudom teljesíteni az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!