Történelemmel milyen irányba tudnék továbbtanulni?
Sziasztok! Egy kevés ismertetőt írnék magamról.
Az érettségi tantárgyak közül a matek egész jól megy, de legfeljebb középszinten tudnám elérni az ötöst, tehát 100%, hogy nem fogok emeltezni belőle. Nyelvtanból sík hülye vagyok, így nem tervezek emeltezni magyarból, bár a körülményekhez alkalmazkodva lehet, hogy a későbbiekben érdemes lenne rágyúrnom erre a tantárgyra is. Angolból és németből van középfokú nyelvvizsgám, de egyikkel sem szeretnék továbbtanulni. És a természettudomány nem az én asztalom.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ezek ismeretében milyen szakmákat ajánlotok nekem? A válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
#1 Kedves Válaszoló! Kifejtené a válaszát?
#2 Kedves Válaszoló! Igen, ez az egyetlen ami az iskolai tantárgyak közül érdekel, pont ezért szeretném megtudni azt, hogy egy emelt történelem érettségivel milyen szakterületen tudnék elhelyezkedni.
#3 Kedves Válaszoló! Hogy érti, hogy gondolkozzak másban? Hiszen még semmiben sem kezdtem, csupán felsoroltam, hogy az egyes tantárgyakkal hogy állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!