Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet a felvi.hu-n e-felvételi...

Lehet a felvi.hu-n e-felvételiként pótfelvételizni? Vagy csak felvételi lappal?

Figyelt kérdés
A pótfelvételiről kerestem tájékoztatást és az egyik oldalon olvastam h be lehet menni az iskolába és kérni lapot vagy a felvi.hu-n is lehet jelentkezni, de nem sikerül, nem is találom hol van...ha e-felvételire kattolok akk meg az előző felvételim adatait adja ki. CSináljak új felhasználót vagy hogy?
2010. júl. 28. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
A felvi.hu nekem sem sikerűlt.Felhívtam őket,és azt mondták,hogy pótjelentkezni csak lapon lehet.Érdekes,mert a felvi.hu mindenhol meg van jelőlve,hogy lehet jelentkezni :(
2010. júl. 28. 12:23
 2/2 A kérdező kommentje:
szia. Na ma is néztem és már okés a felvi.hu is de majd csak 29.én lesz elérhető a pótfelvételihez az e-felvételi
2010. júl. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!