Van tapasztalatotok a Hageni Távegyetemmel?
Figyelt kérdés
Jó, rossz, nehéz, elismert? Kacérkodom a beíratkozással, de félek, hogy nem bírnám az iramot.2020. ápr. 23. 09:43
11/19 anonim 

válasza:

Így van, ahogyan Doki mondja. Mivel elég alacsony a tandíj, és felvett tanegységenként kell fizetni, szinte ingyen van beiratkozni, felvenni 1-2 tanegységet, és megpróbálni. Én is ezt tettem, tetszett, de végül felvételiztem egy amerikai egyetemre és inkább oda járok (egy olyan szakra, amit könnyebben és gyorsabban tudok hasznosítani). De nem bántam meg, hogy belekóstoltam a FH-ba, legalább tudom, mit kellene tudni. Bátran próbáld meg, és megtudod, neked való-e a távtanulás.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, azt hiszem, belevágok!
2020. ápr. 26. 11:09
14/19 anonim 

válasza:

Egy próbát megér. Én elkezdtem, de nem fejeztem be, mert nagyon sok munkám volt illetve én nappalin is tanultam mellette. A központ nagyon barátságos, az ott dolgozók tényleg abban segítenek amiben csak tudnak. Telefonon lehet kérni kapcsolattartást, kérdezik hogy haladsz, kell-e segítség. Tényleg nagyon barátságosak.
15/19 Doros 

válasza:

Én most iratkoztam be. Mellette itthon szakfordítóit fogok végezni levelezőn, de nekem szerencsém van, mert eleve itthonról dolgozom, nem kell aggódnom az időbeosztás miatt.
Nekem ennyi idő alatt is jó tapasztalatom van a budapesti központtal. Maximálisan segítettek a beiratkozás során.
16/19 anonim 

válasza:

Attól is függ milyen szak. Pszichológiát nem ajánlom. A többi viszont lehet jó.
17/19 anonim 

válasza:

(Kedves Kérdező, ne haragudj kérlek, hogy ezért nem írok ki új kérdést, de nálam is pont aktuális a helyzet. Te beiratkoztál végül?:) )
Kedves Utolsó!
Engem pont a pszichológia érdekelne, miért nem ajánlanád, milyen tapasztalataid vannak?
Köszi előre is!
18/19 anonim 

válasza:

Engem is érdekel, mizu veletek? Nagyon szemezgetek vele én is :)
19/19 anonim 

válasza:

18-as, én csinálom tovább, és még mindig ajánlom azoknak, akik éreznek magukban elég elkötelezettséget (a matematikushallgató voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!