Melyik szak mit takar? Melyiket éri meg jobban elvégezni? (BME)
Az alábbi 2 szak közt vacilálok:
-logisztikai mérnök
-ellátásilánc menedzsment
Mi a 2 közt a különbség?Melyiket éri meg jobban elvégezni?Elhelyezkedési lehetőség?
Olvasgattam itt a gyk.-n és egy személy azt írta egy kerdésnél hozzászólásba,hogy a logisztikai mérnök már nagyon sok van az országba,nincs rá mar szükség,máshol meg azt lehet olvasni hogy milyen nagy hiany van logisztikai mérnökökből,ez az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat.(A felvi.hu szerint évente kb.50-60 msc diplomás végez,ezért is gondolnám,hogy hiányszakma)
Tenyleg nem tudom miért gondoljátok büfészaknak.Ahogy néztem a BME-n a logisztikai mérnök képzés elég magas színvonalú,ha megnézed az órarendjét sok matek,fizika és mernöki óra van.És álláshirdetés is nagyon sok van.
A kifejezés,mint büfészak eleve nem tetszik.Mi alapon döntik/döntöd #2 ezt el?Nem hinném hogy egy msc diplomás log.mérnök,aki 5 évig tanult műszaki,logisztikai dolgokat a Mekiben fog kikötni.
Plusz #1 ez egyszerű asszociáció,vagy 1.vagy 2.Olyat nem kérdeztem hogy egyik sem,vagy mindkettő.
Szívesen várom még olyanok válaszát akiknek van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!