Levelezőn muszáj megjelenni szombaton is?
Figyelt kérdés
Levelezőre szeretnék járni a DF-re. Az lenne a lényeg, hogy olvastam, hogy péntek szombat kellene bejárni. De én csak pénteken tudnék. Ezt meg lehet oldani? Vagy semmiképpen sem?! 2éves lenne a szak és nagyon kellene, hogy tudjak komolyabb munkát vállalni! 21/L2010. júl. 27. 18:31
1/4 anonim válasza:
Hát, ez gondolom felsőfokú szakképesítés. Én is jártam levelezőre, és volt olyan akiket csak vizsgákon láttam, nem tudom ennél hogy működik. Egyik bnőm estire jár(igaz az nem levelező) és ott az órák 70%-ára be kell járni. Kérdezz rá álnéven, vagy nem tudom:)
2/4 anonim válasza:
Levelező tagozatosoknak nem kötelező elmenni a konzultációra. A férjem is csak a vizsgákra szokott bemenni, csak arra adnak neki szabadságot.
3/4 anonim válasza:
Nem muszáj bejárni szombaton. Én kerestem egy hasonszőrű lustaságot az egyetemen már első nap. Ő bejárt pénteken, én meg szombaton, aztán jegyzetet cseréltünk (e-mailben). Nem vezetnek katalógust, senki nem nézi, hogy ott vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!