Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvi.hu-n miért van szürke...

Felvi.hu-n miért van szürke kérdôjel az “ellenôrzés és hitelesítés” menüpontnál?

Figyelt kérdés
A felvételimet hitelesítettem ügyfélkapun keresztül, és ezután e-mailben is kaptam visszajelzést a sikerességérôl. Egyedül az zavar hogy ez a menüpont szürke kérdôjellel van ellátva, holott a fenti “hitelesítés” rész is zöld már. Nem értem, mert azt írja hogy már az adatok is be vannak töltve :( Ugye ez nem probléma?
2020. ápr. 19. 08:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ahogy olvastam, csomó mindenkinek ez a problémája (köztük nekem is). Szerintem nincs semmi gond, hiszen megkaptuk a megerősítő e-mailt.
2020. ápr. 19. 09:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Oh szuper, köszönöm szépen a választ! :) Hajlamos vagyok túlaggódni a dolgokat :D
2020. ápr. 19. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen gondom van, fel is akartam tenni egy kérdést, de gondoltam előtte ránézek a kérdésekre, hátha már valaki feltette helyettem, és jól gondoltam. Így megnyugodtam :D

Ezek szerint még nincs teljesen feldolgozva minden, remélhetőleg később feldolgozzák. Akkor lesz para, ha a határidő előtt két héttel még mindig kérdőjel lesz ott. Akkor majd mehet a telefonálás. Szerintem pár napon belül megcsinálják.

2020. ápr. 19. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Egyébként az jutott eszembe, hogy mivel mától lehet még módosítani a sorrenden, ezért lehet, hogy emiatt nincs még ott a pipa, és majd akkor dolgozzák csak fel végleg az adatokat, amikor lezárul ez a lehetőség. :)
2020. ápr. 19. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Huh, akkor már megnyuhodhatok végleg Egyébként az a lehetôség nagyon logikusnak tûnik amit a kedves harmadik válaszadó felvázolt, pánikomban bele sem gondoltam :D Akkor már csak az érettségi miatt aggóhatok :D Apropó érettségi, sok sikert kívánok nektek, kívánom magunknak hogy sikeresen felvételizzünk az álomegyetemeinkre.😊❤️ És sikeres felkészülést az utolsó két hétre, ez most nekem is feszített tempójú tanulást fog jelenteni.
2020. ápr. 19. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves vagy, én is sok sikert kívánok! Melyik egyetemre készültök? :) Én az ELTE Gyógypedagógia karára. :)
2020. ápr. 19. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Az tök szuper!😊 Én a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karára adtam be a jelentkezésemet, úgyhogy most sok múlik az érettségin. Hát nem szokványos a helyzet a miénk, már ami az érettségit illeti, de remélem ki tudjuk hozni belőle a legtöbbet.🙂
2020. ápr. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!