Most akkor a szintemelő vizsgák meg lesznek tartva?
Figyelt kérdés
Elolvastam a kormányrendeletet , de csak az van benne , hogy aki előrehozott szintemelő vizsgát akar tenni , az nem tehet . De nem ír róla , hogy mi van azokkal , akiknek mar van erettsegie es csak a felvételi miatt akar valamiből utólag szintemelőzni. Tudja valaki, hogy mi a helyzet ?2020. ápr. 17. 08:52
1/9 anonim válasza:
Mindenki akinek kell a felvételihez az érettségi és már van vagy most kell érettségiznie mehet, de meg van az a lehetőséged hogy visszalépj.
2/9 anonim válasza:
Tudtommal csak a végzősök érettségizhetnek eleve, és szintemelőt közülük csak az tehet, akinek számít a felvételi pontszámításában
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm . Azért felhívom az OH-t . Biztos ami biztos alapon . Remelem ma mar el lehet érni oket , mert tegnap nem lehetett.
2020. ápr. 17. 09:18
4/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam oket . Nem tudjak 😂😂 azt mondta a csaj a telefonba , hogy várjak még , mert kikerül majd az oldalukra egy tájékoztató , abban lesz benne.
2020. ápr. 17. 09:41
5/9 anonim válasza:
Ez tök jó :/ Gondolom akkor a behívók is az utolsó pillanatban fognak megjönni, ha megjönnek. Elég ideges lennék ha ez miatt várnom kéne egy évet.
6/9 anonim válasza:
Előrehozott érettségiket idén nem tartanak, de szintemelő érettségit a végzős évfolyamoknak (csak nekik) igen.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy szívás lenne , ha nem engednék szintemelozni azokat , akik utólag akarnak, mivel ők találták ki , hogy kell a felvételihez . Több ezren vannak az én helyzetemben . Egyik oldal ezt írja , a másik meg az ellenkezőjét . A kormányrendelet nem tér ki erre az esetre . Ugyhogy En majd csak a hivatalos tájékoztatónak hiszek az OH-oldalán .
2020. ápr. 17. 10:25
8/9 anonim válasza:
azt nyilatkozták, hogy minél több diplomás kell nekik, ez alapján engedni kellene szintemelőzni
másrészt pedig a döntést sokkal hamarabb meg kellett volna hozni, és időben kiértesíteni mindenkit
mint írtam egy másik hsz-ban, sokszor sikerül "nem egyértelműnek" egy rendelet/nyilatkozat...
9/9 A kérdező kommentje:
Igen , sajnos ez sem lett egyértelmű . Csak mar a bizonytalanság készít ki . Mindegy , tanulok , legfeljebb feleslegesen . Közbe meg figyelem az OH oldalát . Remelem hamar kitetszik azt a tájékoztatót .
2020. ápr. 17. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!