Nézegettem az OKJ-s képzéseket. Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam érdekelne, jelenleg csak távoktatásban indítanak képzéseket. Efeb e-learning amit néztem. Valakinek tapasztalata?
Szia!
Én nagyot csalódtam bennük.Félreinformálnak,sürgetnek a jelentkezésre és csak a pénzre mennek.Én visszamondtam a képzést,mert érettségi bizonyítvány nélkül,nem kaphatom meg az OKJ-s bizonyítványt csak egy Tanusítványt,ami nem jó semmire.
Mindezt csak a jelentkezésemet követően adták a tudtomra.Az oldalon úgy hirdetik, 16.életévet betöltött személy a feltétel.
Most követelik rajtam a teljes vizsgadíj megfizetését.
Ez így biztosan nem igaz!
Élelmiszer eladóhoz 8 általános iskola elég! Boltvezetőhöz kell érettségi azt hiszem!
Ha valaki befizette a tanfolyamot és úgy szeretné vissza mondani akkor +bánatpénzt fognak fizettetni! Ha csak részben van befizetve a tanfolyam akkor a maradékot is be kell fizetni +bánatpénz! Röviden tömören: ha aláírod a szerződést nincs visszaút, hiába hagynád abba a tanfolyamot ki kell fizetned az egészet, csak bánatpénz a neve! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!