Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudnátok segíteni továbbtanulá...

Tudnátok segíteni továbbtanulási kérdésben?

Figyelt kérdés

11. Osztályos vagyok, jelenleg angol-magyar két tanítási nyelvű közgazdaság tagozaton vagyok, angolból középfokú nyelvvizsgám már van, németből is szeretnék legalább középfokú nyelvvizsgáig eljutni. De sajnos azt nem tudom milyen szakra menjek egyetemen, illetve hogy mi szeretnék lenni. Szívesen tartanék más embereknek foglalkozásokat, bemutatókat,tréningeket, előadásokat. Olyan szakma érdekelne, ahol emberekkel vagyok körülvéve és azért meg is lehet élni belőle. Nagyon érdekel a pszichológia, de sajnos oda nem lesz elég pontom. Motivációs, önfejlesztő dolgokkal való foglalkozás jobban megmozgat.

Valakinek ötlet, vélemény?

2020. ápr. 15. 22:50
 1/1 anonim válasza:
Szerintem egy pályaválasztási tanácsadó tudna segíteni. Sok sikert!
2020. ápr. 16. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!