Orvos (bármilyen, gyógyszerész, fogorvos stb), vagy mérnök (bármilyen mérnök). Szerintetek melyik a jobb?
Az a jobb, amit jobban szeretnél csinálni.
Én mérnök leszek. De most ezt ki döntse el, hogy melyik a jobb? mindkettő szakmára szükség van. azt tanuld, amire hivatást érzel!
Ja, még valami kutatóira meg senki sem születik.:)
A legjobbak lesznek kutatók,úgyhogy jó nagy hülyeséget írt az egyik válaszoló. Ahhoz aztán tényleg kell a tudomány szeretete.
Én mérnöknek tanulok, mert ez tetszik, meg se fordult a fejemben soha, hogy orvos legyek, túl sokat kell tanulni, nagy a felelősség rajtad, ha majd dolgozol (ha egyáltalán találsz munkát), és nem lehet vele annyira jól keresni (már úgy átlagban a felelősséghez és a sok tanuláshoz viszonyítva). szóval mérnök leszek, nyomdamérnök. érdekes a szakma, tetszik és még munkám is lesz vele. nem kell halálra tanulnod magad, persze akkor, ha valamilyen szinten azért jó vagy matekból, fizikából, kémiából.
csak a mi sulinkban tanítják a felsőoktatásban, ezért mondtam, hogy biztos lesz munkám, mert hát nyomdák azért mindig lesznek.
21 L
Főleg az elektronikus sajtó idejében... :D
Nem lehet olyat mondani, hogy egyik vagy másik a jobb. Mindkettő NÉLKÜLÖZHETETLEN. Egy műszaki érzékkel megáldott ember mérnökként ezerszer jobban érzi magát, kiélheti a kreativitását, nagyszerű dolgokat fejleszthet ki.
Egy orvosi hajlamú embernek meg lehet, hogy a gyógyítás a mindene, más szakmában lehet el se tudja képzelni magát, emberi életeket menthet és tehet jobbá.
Ugyan ki dönthetné el, hogy melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!