Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Építészmérnöki Bsc diplomával...

KBarna1998 kérdése:

Építészmérnöki Bsc diplomával milyen munkákat lehet vállalni?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy tervezni csak Msc-vel lehet, illetve ha más a felelős tervező, akkor Bsc-vel is. De akkor milyen lehetőségeket ad még a Bsc? Esetleg kivitelező céget lehet vezetni?

(Ne értsetek félre, szeretném az Msc-t is, de számolni akarok mindennel.)

2020. ápr. 12. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért akar mindenki egyből VEZETNI? 🤷‍♂️

Dolgozni ki fog? 🤷‍♂️

2020. ápr. 12. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Első kérdésre:

Szerintem nem akar mindenki vezető lenni, sokáig én sem akartam. De ha már a tanulmányaim lehetővé teszik, akkor megyek tovább ebbe az irányba.

Második:

Magyarországon még 164000 fő mondja magát munkanélkülinek, és jó lenne ezt csökkenteni. Nyílván nem én fogom megmenteni az összes embert, de több munkahely több lehetőséget ad mindenkinek. Ha lehetséges a kivitelezői pálya, és bejön, akkor én is részt fogok venni a munkában, mint ahogy ez egy jó vezetőhöz illik.

Mellesleg én választ nem kaptam tőled, de válaszoltam a kérdéseidre, így a kommented csak félig volt értelmetlen.

2020. ápr. 12. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én ugy tudom BSC-val is megkapod a tervezői jogosultságot csak tőbb idő mint mint msc-vel. Ha jól emlékszem MSC-vel 3 év BSC-vel 5 év. Alapvetően 3 irányvan, tervezés, kivitelezés, kereskedelem. Természetese lehet kivitelező céget vezetni, Ehez semmilyen papir nem kell. Müvezetőként elég szépen is lehet keresni ha nincs vele problémád hogy embereket kell irányitanod.
2020. ápr. 13. 01:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. ápr. 13. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bsc-vel nem lehet tervezői jogosultságot szerezni. Felelős műszaki vezető, vagy műszaki ellenőri jogosultságot viszont igen.
2020. ápr. 13. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

[link]

igen ahhoz télleg MSC kell.

2020. ápr. 13. 13:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!