Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy is néz ki ez a ZMNE...

Hogy is néz ki ez a ZMNE Védelmi Igazgatás szak? ZMNE-Védelmi Igazgatás szakkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem és szeretnék személyes véleményeket is hallani a szakról!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Felvettek védelmi igazgatásra és lenne pár kérdésem a szakkal kapcsolatban.

Először is szeretném megkédrezni, hogy mikor kell szakosodni és az, hogy működik, mert tudom,hogy például a katonáknál úgy van, hogy meg van hírdetve szakonként egy irányszám és tanulmányi eredmény szerint választhatnak a hallgatók. A végének pedig sokszor kanyarba nem az jut amit szeretett volna, mert elvitték a jó szakokat. Ez itt is így megy?

Második kérdésem az lenne, hogyha költségtérítéses szakon vagyok, de jól tanulok akkor hanyas átlagtól vesznek át támogatottra?

A harmadik kérdésem pedig a következő: van-e köztetek olyan aki a védelmi igazgatás alapszakról Védelmi geo információra szakosodott, és ha igen az lenne oly szíves úgy nagyvonalakban leírni nekem a tapasztalatait, például mégis miket tanultak, sokan választják-e ezt a szakirányt, ha vannak pozitívumok-negatívumok és hogy lehet e vele kezdeni valamit,

2010. júl. 27. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:

061/432-9000

Tanulmányi osztály!!!

2010. júl. 27. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!