Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most, hogy nem kell bejárni...

Most, hogy nem kell bejárni az iskolába, hanem otthon online kell tanulni, attól még lehet elégtelent kapni egy dolgozatra?

Figyelt kérdés
Ugye amíg nem volt a járvány ez úgy működött,hogy bementünk az iskolába,az órán a tanár elmondta miből kell készülni,miből fogunk a következő órán dolgozatot írni.Ha tanultál,készültél rá,minden oké volt.De ha nem akkor értelemszerűen egyest kaptál.Vagy puskázhattál,de mivel a tanár figyelte a diákokat könnyen lebukhattál hogy puskázol és egyes.De ha te otthon írod meg a dolgozatot és nem lát a tanár nem tudsz egyest kapni rá.Én ezen gondolkoztam ha én még suliba járnék,Most tök könnyű dolgom lenne.Vagy mégsem?Nem lenne könnyebb?
2020. ápr. 10. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, pl nálunk az egyetemi zh-k tesztjellegűek, iszonyúan kell pörögni, mert kevés az idő, nincs idő közben guglizgatni, vagy tudod a 3-4 válaszból a jót vagy nem.

Meg persze biztos van most is olyan diák, aki letojja az egészet, nem zavarja, ha megbukik.

2020. ápr. 10. 02:17
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 ez úgy néz ki hogy van mondjuk 2 perced rá hogy leírd hogy pl.kik voltak a rendszerváltás előtt az mszmp tagjai és mikor alakult a munkásőrség?
2020. ápr. 10. 02:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet elégtelent adni a dolgozatra.
2020. ápr. 10. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk igaz hamis a teszt, kérdések: igaz-e, hogy.... melyik állítás hamis?... az alábbiak közül melyik nem igaz?... és rossz válasz -1 pont, vagy -2, a tavalyi vizsgán az elvetemült tanár -4-et szabott ki, amit biztos boldogan ismétel majd idén is.

A zh-kon eredetileg számolni kellett, leírni, mit miért csináltál, ha hülyeséget írsz, nincs levonás, szerintem sokkal jobb volt.

2020. ápr. 10. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én estis vagyok, szóval nálunk csak beadandók vannak, se van ismerősöm nappali, és ő mondta, hogy náluk tehát szerű minden dolgozat, általában este 7 körül írnak, csak az változik, hogy melyik tárgyból, minden kérdésre van 1-2 perc, ha nem válaszolsz, akkor megy tovább, és 0 pont. Mintha KRESZ vizsgáznàl. Nem nagyon tudsz ilyen esetben puskàzni, nincs időd megnyitni a jegyzetet, vagy feljönni, kiírni ide a kérdést, vagy hasonlók.
2020. ápr. 10. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

De van ismerősöm nappalin*

Olyan, mintha KRESZ vizsgán lennél*

Teszt szerű*

2020. ápr. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!