Felhasználónév123321 kérdése:
Hol tanulhatnék ingyenesen?
Figyelt kérdés
Érdekel a filmezés, de igazából bármit szívesen tanulnék. Van erre valami konkrét ingyenes lehetőség?2020. ápr. 9. 16:11
1/2 MikeS13 válasza:
Gondolom érettségid van már.
A közoktatásban régebben úgy volt, hogy hat évet lehetett államilag finanszírozott képzésben tanulni. Én például a főiskolát és az egyetemet (mesterképzésben 2 év) is ingyen csináltam meg, pedig estire jártam nem is nappalira. A következő egyetemet a munkahelyem fizette. Szóval lehet itt spórolni a tanulással.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nincs érettségim, hobbiként gondoltam ezt a filmezés dolgot, de mivel egyáltalán nem értek hozzá, és nincs ismerősöm se aki értene, gondoltam hátha van valami ingyenes lehetősêg. Még suliba járok, 15 vagyok
2020. ápr. 10. 05:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!