Most akkor nem lesznek szóbeli érettségik? Jól értelmeztem? Ha igen, akkor ki hogyan vélekedik erről a döntésről?
én kifejezetten örülök. nem kell pluszba tanulni rá. amennyi idő elment volna a tételtanulásra, azt most lehet hasznosítani az írásbeli képeszségek gyakorlására... teljesen rendben van. ha az írásbeli maradna el is ugyanezt gondolnám.
hiába nézzük most az előző évi eseteket, ahol a szóbeli felhúzta az átlagot... az akkor érettségizettek nem 100%-ban csak az írásbelire készültek, szóval nem is lehet összemérni a két helyzetet.
Valószínűleg nem, de ez még nem hivatalos, csak "megszellőztették".
Engem nem érint, de ha érintene, nagyon örülnék neki. Sokkal kevesebb stressz (és sokkal kevesebb tanulás)
És szerintetek május elején kezdődnek az írásbeli érettségik? (Tudom, hogy jövő hét Szerdán jelentik be, de érdekel a véleményetek)
Egyébként én is örülök ennek a nagyszerű hírnek! :)
Rendkívül nagyszerű hír, a szóbelivel jóval egyszerűbb javítani.
Egyébként sem kellene most elkezdeni külön szóbelire készülnöd, az írásbeli után szokott lenni egy hónap arról nem is beszélve, ha az írásbelire kellőképp felkészülsz, a szóbelihez van már egy biztos háttértudásod.
Értem én, hogy ebben a helyzetben nincs olyan megoldás, ami mindenki számára szipiszupi, de erre azt mondani, hogy ez egy nagyszerű hír...😬
a szóbelire valóban sokan egyfajta mentőövként gondolnak az emberek.
most viszont EGY esély lesz jót írni. Nekem teljesen kibírhatónak tűnik. Az életben sem lesz mindig 2. esély, meg javítási lehetőség...
És hogy akkor így kitolás lesz velünk, idén érettségizőkkel szemben? Hát erről nyugodtan lehez vitatkozni azzal, aki szerint meg épp hogy nekünk lesz a nagy könnyítés.
Ez nem egy objektívan megvitatható téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!