Olyan a szóbeli vizsga mint érettségin?
Figyelt kérdés
egyetemről beszélek. a kérdésemet pedig úgy értem,h vannak kész tételek,te húzol belőle,van időd felkészülni,és papír segítségével elmondhatod?
vagy beülsz, tanár mondja,h "mit tudsz a..." és te azonnal reagálva mondod?
KÖSZI előre is!
2010. júl. 26. 19:48
1/7 anonim válasza:
Nálunk mindig van felkészülési idő. És a tételek is meg vannak adva. Végül is hasonló:)
2/7 anonim válasza:
Lényegében a tananyagból mindent kell tudni. Vannak tételcímek, a teljes anyag lebontva tételekre. Amúgy igen, kihúzol és van időd felkészülni ugyanúgy mint az érettségin és ránézhetsz a papírra, de nem minden tantárgyból van ilyen. Van olyan is, ahol kihúzod és mondani kell azonnal.
3/7 anonim válasza:
Igen, felkészülési idő mindig van, kapsz papírt, amin kidolgozhatod. Kiadott tételsor nem mindig van, van, ahol témakörök, vagy az egész anyag. Általában Te húzol a tételek közül, de olyan is lehet, hogy a tanár rád néz és mond egy témakört.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :) már azt hittem,minden szóbelin azonnal kell reagálni,én meg tök izgulós vagyok,uh kell egy kis idő,míg feloldódok :)
2010. júl. 26. 19:57
5/7 A kérdező kommentje:
és hány percesek szoktak lenni? műszaki szakra megyek(ha ez számít)
2010. júl. 26. 20:09
6/7 anonim válasza:
A felkészülési idő legalább 10 perc, a felelet meg kb. 5 perc, vagy hosszabb, tantárgytól, tanártól függ.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. júl. 27. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!