Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Jó ötletnek tartjátok így,...

Jó ötletnek tartjátok így, csökkentett létszámmal az érettségit májusban?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Hát így hogyan fogunk puskázni? 😱
2020. ápr. 2. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindegy, csak legyen meg
2020. ápr. 2. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Hogy?
2020. ápr. 3. 10:44
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Hogy csak emeltesek és a szóbeli alól felmentettek mennének?

Például a tanulók 1%-a dadog, legyen még egy-két százalék a felmentett. Emellett még aki egyetemre felvételizik, emeltezik legalább egyszer.

Attól még kell indítani különjáratokat.

2020. ápr. 3. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Más opció nem nagyon van. Valahogy le kell érettségizni, én tavaly érettségiztem, nagy előny volt, hogy a szóbelin lehetett javítani, vagy erősíteni az ötöst XD. Ez idén nem lesz, csak az írásbelire kell nagyon ráhajtani, de mondom, ha jó ötlet, ha nem, akkor is meg kell tartani valahogy. Látok még olyan javaslatokat, hogy jegyet átlagoljanak. Ezzel csak az a probléma, hogy egy kategóriába fog esni az aki kitűnő volt és az aki csak jó indulattal, épp a 80%-ot elérve csúszna be az 5-ös be. A felvételi amúgy is százalékokon alapul, ezt így meg elég nehéz lenne összehangolni. Nem ártana már tényleg egy olyan érettségi rendszert kitalálni a fejeseknek, ami nem lesz se nehezebb, se könnyebb az eddigieknél, és nem különbözteti meg se pozitívan se negatívan sem az eddig érettségizetteket a jelenlegiektől, illetve a jelenlegieket egymástól...
2020. ápr. 13. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!