Ha kettes voltam végig matekból, akkor nem nagyon érdemes gazdasági vagy hasonló szakokra menni, igaz?
Közgázon sokat kell számolni, de ne emeltszintű matekra gondolj!
Simán megtanulható.
Szerintem ne temesd még a dolgot. Én is elég gyenge vagyok matekból, érettségim is hármas lett sajnos, de már harmad éves vagyok a közgázon.
Nem mondom, hogy ez nagy érdem, büszke se vagyok rá, mert rendesen szenvedek néhány tárgynál, témakörnél... Korrepetálásra szoktam járni, mentort próbàlok keresni matekozáshoz. Lehetőleg egyéni korrepetálást.
Nem tudom még, hogy lesz a vége. De én próbálok mindent bele adni. Nem mondom, hogy egyszerű így, jó lenne, ha lenne hozzá érzèkem. Az egyetemmel az a gond, hogy sok-sok hozott tudást feltételez, valamit lusták megtanítani.
De szerintem próbáld meg mindenképpen, nem veszíthetsz semmit. A huszas évek eleje arra való, hogy az ember próbálkozzon, kipróbáljon dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!