Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg csak addig támogat az...

Tényleg csak addig támogat az állam?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy 26 éves korig támogat az állam, szóval ha én államilag támogatotton elkezdek pl 24 éves koromba egy szakot, akkor már csak 2 évig támogat, a maradékért fizetni kell????? Úgy h előtte nem jártam egyetemre/főiskolára, szóval megvolt az összes félévem???
2010. júl. 26. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. 12 államilag támogatott féléved van, akkor használod fel, amikor akarod.
2010. júl. 26. 16:54
 2/6 A kérdező kommentje:
ez biztos??? nekem azt írták 26 éves korig támogatnak csak, hát majdnem megállt a szívem úgy megijedtem :S jövőre, 22 évesen kezdenék egy 6 éves képzést ..... :S
2010. júl. 26. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos hát, miért ne lenne biztos?
2010. júl. 26. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
jólvan, elhiszem :D köszi a választ :)
2010. júl. 26. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Tényleg biztos. Az OKJ van korhatárhoz kötve, de az sem 26 azt hiszem, hanem 23 vagy 24.

A BA és osztatlan képzések (mivel gondolom orvosira jelentkeznél, mert csak az 6 éves:D) nem korhatárosak:D

2010. júl. 26. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:

igen, oda jelentkeznék (:

köszönöm szépen a válaszokat!

2010. júl. 26. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!