Szerintetek mit kéne tennem /pótfelv. /?
Szóval, nem vettek fel pénzügyre Veszprémbe, mert csak államira jelentkeztem. Lehetőség lenne itt pótfelvételire ami ugye fizetős, de Pécsre is gondoltam,mert közelebb lakok hozzá meg jobb suli is,de itt már minden hely betelt. Az is eszembe jutott, h elmehetnék ügyi alap képzésre,amivel könnyebb lenne jövőre a szak, de azt hallottam h jövőre csak az mehet tovább, akinek van emelt szintű érettségije-de lehet csak az államira jelentkezőkre vonatkozik.
Szóval nem tudom, menjk-e Veszprémbe most, vagy halasszak 1 évet, és megpróbálhatnám máshol, könnyebben.
Tudom,nekem kell eldöntenem, de kétségb vagyok esve. eLŐRE IS KÖSZI
Erre már reagáltam egyszer, íme:
Jövőre még sehova se kell emeltszint! Jézusom, olyan tájékozott mindenki itt a gyakon, 2 éve olvasható, hogy jövőre mi kell, és nem még nem kell emelt! Sőt még 2012-ben sem kell, majd 2013-tól esetleg.
/Kivéve, ha módosítanak és idén még bejelentik, akkor 2012-ben esetleg...de a fidesz bejelentette, hogy minimum 3évet fognak adni, tehát 2013 előtt nem lesz emelt!/
Ergo: hülyeség pótfelvételizni, jövőre javítasz, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!